Op vakantie wilt u lekker tot rust komen. Dat begrijpen we heel goed! Daarom geeft fysiotherapeut Amarins van der Bos van Fys’Optima Delft 7 makkelijk toepasbare tips om op vakantie aan uw conditie te werken.

Fysiotherapeut Delft Amarins

Tip 1: Zwemmen

Amarins: “Heeft u een zwembad bij uw vakantieverblijf? Of verblijft u dicht bij de zee of een meer? Begin uw dag dan met een paar baantjes.”

Tip 2: Parkeer uw auto verderop

“Bent u met de auto? Parkeer deze dan een eindje verderop. Lopend kunt u de omgeving verkennen en bent u gelijk in beweging.”

Tip 3: Wandelen

“Dit is een populaire bezigheid tijdens vakanties. Een strandwandeling is extra effectief door het zachte zand. Een goede oefening voor uw benen en kuiten!”

Tip 4: Let op uw eetpatroon

“Blijf op uw eetpatroon letten. Door snelle koolhydraten zoals pizza, patat en brood te laten staan voelt u zich energieker.”

Tip 5: Drink voldoende

“En dan bedoelen we vooral water. ;)”

Tip 6: Peddelen

“Gaat u naar een zonnige bestemming? Huur dan eens een roeiboot, kano of stand up paddle board. Dit is niet alleen leuk, maar ook een goede manier om aan uw conditie te werken. Hoe intensiever u peddelt, hoe zwaarder de workout.”

Tip 7: Yoga

“Probeert u eens yoga! Hiervan wordt u soepel, bewust van uw spieren en uw houding. Dit kunt u uiteraard ook lekker op het strand doen.”

 

Meer weten over uw conditie op peil houden en wat een fysiotherapeut daarin kan betekenen? Neem contact met ons op via 015 256 59 00 of stuur een e-mail naar info@fysoptimadelft.nl.

 

Deel deze pagina

kwaliteitspartner van

facebookicon

 Logo Fysoptima normal trans
twittericon

Contact (2)

015 25 65 900

info@fysoptimadelft.nl

@fysoptimadelft

@fysoptimadelft

Contact

015 25 65 900

info@fysoptimadelft.nl